Цвят на косата 2017

Идеи за цвят на косата през 2017.

За щастие на много дами, процесът на боядисване на косата стана по-иновативен и изтънчен от всякога.

Това предполага разнообразие от нови и вълнуващи цветове бои за коса, които чакат да ги изпробваме, когато искаме да освежим своята прическа или желаем нещо съвсем различно, защото настоящият цвят на косата ни вече ни е омръзнал. Богатите и изпълнени с жизненост съвременни професионални бои за коса имат готини цветове, които са пълни с живот. Мулти-тонални и създаващи измерение на дамските прически, те са уникални и донякъде загадъчни. Съчетани и смесени в  различни тонове, за да се създадат невиждани нюанси, днешните възможности за забележителни цветове на косите са нещо, което със сигурност трябва да се опита.

Цвят на косата 2017

цвят на косата

Всички дами с моден усет са забелязали, че през последните години едноцветните коси са изключително скучни. Никоя уважаваща себе си жена не е оставила косата си в един нюанс и ако е, значи е пропуснала всички модни тенденции в прическите – от омбре, през балеаж, бронде и кичури. Всеки един от тези трендове даде възможност на дамите да освежат прическите си, независимо от дължината на косата си и от основния тон, в който предпочитат да я носят. И все пак, нека да обърнем внимание на някои интересни предложения за цвят на косата, които дамите с руса, червена, кафява или черна коса могат да изпробват през 2017. Има идеи за всеки вкус, така че не се колебайте да се спрете на нещо определено и да си запишете час във фризьорския салон. Разнообразието поддържа интереса, не го забравяйте!

Тази хващаща окото визия  съчетава платинени кичури с наситено лилави корени. Сега това е един стилен начин за покриване и прераждане на прическата с модерна визия. Стои много добре на така популярните вече няколко години прически каре.

Всяка червена коса може да изглежда по-изискана с мулти тонални отенъци с изсветлени руси кичури.

цвят на косата

Този богат, кафяво меден цвят на косата просто излъчва слънчева светлина. Неговата лекота означава, че той е перфектен за лятото, но топлината на тона позволява да можете да го носите и през зимата.

Чрез фокусиране върху по-светли акценти върху краищата на кичурите, ще бъдете в състояние да поддържате интензивността на цвета си, докато добавите същевременно към своите модерни прически обем и блясък.

цвят на косата

Тази червена коса е сияйна и като целуната от слънцето заради добавянето на някои супер фини руси отблясъци. Светло ягодово червената коса лесно може да се превърне в разкошна и топла с прибавяне на по-светли тънки кичури. Всъщност, това е опция както за блондинките, които искат да експериментират с нещо по-огнено, но не прекалено контрастно, така и за червенокосите, които нямат смелостта да се изрусят, но искат да изсветлят косата си с няколко тона.

цвят на косата

 

Тази чудесна прическа с прибрана коса осигурява прекрасен пример за това колко сияйна и мулти-тонална може да бъде златисто-кафявата коса. Този топъл цвят на косата е подходящ за дамите със светла кожа на лицето. Те трябва да избягват прекалено светло-русите бои за коса, с които ще изглеждат призрачно бледи.

цвят на косата

Ако тъмната ви коса изглежда малко скучно, обмислете да добавите някои интензивни златни кичури, които да рамкират лицето и да изсветлят нещата. Това стана много популярно през последните години и много холивудски звезди с тъмни коси заложиха на този трик, за да освежат визията си, без контрастно да сменят цвета на косата си.

цвят на косата

Разкошен цвят на косата, получен от основа в тъмно кафяво и топли руси кичури по цялата дължина. Прибавянето на много контрастно светли кичури създава ефект на мулти-тоналност. Освен това косата изглежда още по-обемна, а израсналите корени няма да са явно забележими.

цвят на косата

Ако кафявата ви коса изглежда прекалено тъмна, но не искате да преминавате в отбора на блондинките, този златисто-кафяв цвят на косата може да отговори на предпочитанията ви. Той е топъл и внася светлина във всяка прическа.

цвят на косата

Това бляскаво, мулти тонално русо изглежда така, сякаш свети и проектира светлината с помощта на малко спрей или серум за блясък. Не се колебайте да използвате подобни продукти за коса, особено при прически за дълга коса.

цвят на косата

Докато повечето прически за къдрава коса смесват преливащите чрез техника омбре цветове, то прическите с права коса показват контраста много отчетливо. Ето защо е добре да се доверите на услугите на опитен фризьор, който да направи равномерен цвят на косата ви.

цвят на косата

Вълнуващите цветове на косата не са само за дамите с дълги коси. Тази готина, шоколадово кафява прическа каре с руси краища работи перфектно за жени, които имат боб или лоб. Тя изглежда едновременно закачливо и стилно.

цвят на косата

Русата коса винаги изглежда фантастично с добавянето на акценти и тази светла прическа за средно дълга коса с платинени акценти не е изключение. Кичурите добавят измерение и дори и да не са в контрастен цвят, това се вижда.

цвят на косата

Балеаж в златно и кафяво, който изглежда младежки и светло, а осветен на слънце блести като злато. Идеално решение за дамите, които са преминали 30, но се чувстват на 20.

цвят на косата

Дамите, които харесват смел цвят на косата, ще оценят тази кафява база като основен цвят на косата със златни кичури като перфектната възможност да освежат визията си.

цвят на косата

Внесете измерение в русите си коси с тънки червени кичури, разпределени равномерно от плътния бретон надолу по цялата дължина на косата. Докато акцентите са чудесни за създаване на външен вид като на естествено целуната от слънцето коса, те също могат да бъдат използвани за създаване на уникална визия, като този достоен за тенденция стил.

цвят на косата

Дълбок тъмночерешов оттенък осигурява добра възможност за тези, които искат тъмна коса, но не могат да се лишат от сияйността на изпълнен с живот цвят на косата. Въпреки, че дамите често предпочитат по-светлите кичури, по-тъмните могат да създадат цвят с измерение, който да изглежда стилно и ефектно.

цвят на косата

За разлика от цветове, като например шоколад и тъмна мока, медно кафявите нюанси са изпълнени с обилно количество топлина, която разкрива красива светлина във всеки тен на кожата.

цвят на косата

Когато къдравата коса смесва руси отенъци в областта между очите и брадичката, а краищата и корените остават в топли шоколадови нюанси, могат да се получат прически с такива интересни контрасти.

цвят на косата

Не само тийнейджърите смело боядисват косата си в неочаквани цветове. Този богат лилав оттенък перфектно съчетава забавната и младежка естетика с общата чувственост и зрялост.

цвят на косата

Придържайки се към обичайния омбре ефект от тъмно към светло, това ягодово русо включва наситени оранжеви нюанси в корените. Перфектният цвят на косата за дамите с огън в кръвта.

източник:http://lazara.bg/krasota/kosa/cvqt-na-kosata-2017/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *